KDS realiseert jouw dakwerken in Steendorp

Een versleten dak vernieuwen of een nagelnieuw dak leggen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Steendorp voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Met onze dakwerken in Steendorp dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Steendorp

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Steendorp in goede handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken in Steendorp laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Steendorp over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Steendorp je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Heb je nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!