KDS realiseert jouw dakwerken in Steendorp

Wil je graag een gloednieuw dak leggen of je oud dak hernieuwen? Dat is niet niks. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Steendorp voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Steendorp

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je dakwerken in Steendorp zijn dus zeker en vast in goede handen.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Steendorp. Oog voor detail hebben onze specialisten in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Onze aanpak

Dakwerken in Steendorp laten uitvoeren, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Steendorp

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Steendorp je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw!