Hulp nodig voor dakwerken in Stabroek?

Een afgeleefd dak renoveren of een gloednieuw dak leggen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Stabroek uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Stabroek over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is al rap gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Stabroek in goede handen zijn.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Met onze dakwerken in Stabroek dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Stabroek, je begint er niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Stabroek? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Stabroek je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar rap!