Hulp nodig voor dakwerken in Stabroek?

Graag een gloednieuw dak leggen of een verouderd dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke dakwerken in Stabroek je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Stabroek

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en dat kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Stabroek in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Met onze dakwerken in Stabroek dragen we er ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Meer weten? Neem contact op!

Zo gaan we te werk

Wie dakwerken in Stabroek wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles netjes en georganiseerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Stabroek over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Stabroek verwezenlijken we graag. Nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot gauw!