Hulp nodig voor dakwerken in Stabroek?

Wil je graag een fonkelnieuw dak leggen of je versleten dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Stabroek voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer weten? Contacteer ons!

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Stabroek. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Stabroek

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Stabroek in goede handen zijn.

Onze aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Stabroek, daar begin je niet zomaar aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Stabroek over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Stabroek verwezenlijken we graag. Nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot gauw!