KDS realiseert alle dakwerken in Sint-Pauwels

Graag een gloednieuw dak leggen of een afgeleefd dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Wat voor dakwerken in Sint-Pauwels je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Sint-Pauwels ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

dakrenovatie

Een team van experten voor jouw dakwerken in Sint-Pauwels

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Sint-Pauwels steeds in goed handen zijn.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Onze aanpak

Wie in Sint-Pauwels dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles netjes en georganiseerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Sint-Pauwels? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Sint-Pauwels verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar gauw!