KDS realiseert alle dakwerken in Sint-Pauwels

Graag een gloednieuw dak plaatsen of een versleten dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Sint-Pauwels uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Sint-Pauwels ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

kds renovatie dak

Meer info? Neem contact op!

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Sint-Pauwels

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je dakwerken in Sint-Pauwels zijn dus zeker en vast in goede handen.

Onze aanpak

Wie in Sint-Pauwels dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experts. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Sint-Pauwels? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Sint-Pauwels je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons