KDS realiseert alle dakwerken in Sint-Pauwels

Wil je graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of je versleten dak renoveren? Het is geen kleine klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Wat voor dakwerken in Sint-Pauwels je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact op met ons.

kds renovatie dak

Jouw dakwerken in Sint-Pauwels, uitgevoerd door een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke consequenties hebben voor je bouw. Denk maar aan een afhangende goot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Sint-Pauwels in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Sint-Pauwels ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Plan van aanpak

Wie in Sint-Pauwels dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze specialisten en legt hen jouw idee voor. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Sint-Pauwels

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Sint-Pauwels realiseren we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot rap!