KDS realiseert alle dakwerken in Sint-Pauwels

Graag een fonkelnieuw dak leggen of een afgeleefd dak renoveren? Het is een hele klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. We voeren alle soorten dakwerken in Sint-Pauwels uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Sint-Pauwels. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakkapel

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Sint-Pauwels

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en dat kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Sint-Pauwels steeds in goede handen.

Zo gaan we te werk

Wie in Sint-Pauwels dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze vakspecialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Sint-Pauwels over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Sint-Pauwels realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw!