KDS realiseert alle dakwerken in Sint-Pauwels

Graag een nagelnieuw dak plaatsen of een verouderd dak hernieuwen? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Sint-Pauwels voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Met onze dakwerken in Sint-Pauwels dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact op met ons.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Sint-Pauwels

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Sint-Pauwels altijd in goede handen.

Onze aanpak

Dakwerken in Sint-Pauwels laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak met een van onze vakspecialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Sint-Pauwels? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Sint-Pauwels verwezenlijken we graag. Nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort?