KDS is er voor je dakwerken in Sint-Niklaas

Graag een gloednieuw dak leggen of een versleten dak vernieuwen? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Welke dakwerken in Sint-Niklaas je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op met ons.

dakrenovatie

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Sint-Niklaas

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Sint-Niklaas steeds in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Sint-Niklaas. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Sint-Niklaas wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Sint-Niklaas over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Sint-Niklaas je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?