Voor dakwerken in Sint-Kruis-Winkel, reken je op de hulp van KDS

Een nagelnieuw dak plaatsen of een verouderd dak vernieuwen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Sint-Kruis-Winkel voeren we uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. Met onze dakwerken in Sint-Kruis-Winkel dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Sint-Kruis-Winkel over aan een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Sint-Kruis-Winkel altijd in goede handen zijn.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe we te werk gaan

Wie dakwerken in Sint-Kruis-Winkel wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak met een van onze vakspecialisten, kan je hen je idee voorleggen. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Sint-Kruis-Winkel? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Sint-Kruis-Winkel je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Nog twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Je mag steeds enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel?