Voor dakwerken in Sint-Kruis-Winkel, reken je op de hulp van KDS

Een versleten dak vernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Jouw dakwerken in Sint-Kruis-Winkel – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook mag zijn, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Sint-Kruis-Winkel

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is snel gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Sint-Kruis-Winkel in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. We dragen er met onze dakwerken in Sint-Kruis-Winkel ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Stappenplan

Wie dakwerken in Sint-Kruis-Winkel wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Sint-Kruis-Winkel over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Welke dakwerken in Sint-Kruis-Winkel je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!