Voor dakwerken in Sint-Kruis-Winkel, reken je op de hulp van KDS

Een spiksplinternieuw dak plaatsen of een verouderd dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Wat voor dakwerken in Sint-Kruis-Winkel je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook mag zijn, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Meer weten? Contacteer ons!

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Sint-Kruis-Winkel. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Jouw dakwerken in Sint-Kruis-Winkel, uitgevoerd door een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is snel gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Sint-Kruis-Winkel steeds in goed handen zijn.

Onze aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Sint-Kruis-Winkel, daar begin je niet zomaar aan. KDS hanteert een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak met een van onze vakspecialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Sint-Kruis-Winkel over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Sint-Kruis-Winkel realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort?