Dakwerken in Sint-Gillis-Waas? Schakel de hulp van KDS in

Graag een gloednieuw dak plaatsen of een oud dak hernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Sint-Gillis-Waas – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Sint-Gillis-Waas over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste consequenties hebben voor je bouw. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Sint-Gillis-Waas in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Met onze dakwerken in Sint-Gillis-Waas dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Plan van aanpak

Dakwerken in Sint-Gillis-Waas laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Sint-Gillis-Waas over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Sint-Gillis-Waas realiseren we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot gauw!