Dakwerken in Sint-Gillis-Waas? Schakel de hulp van KDS in

Van plan een nagelnieuw dak te leggen of een verouderd dak te hernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Sint-Gillis-Waas uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Sint-Gillis-Waas. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

dakkapel

Jouw dakwerken in Sint-Gillis-Waas, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Sint-Gillis-Waas altijd in goede handen zijn.

Meer weten? Neem contact op met ons.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Sint-Gillis-Waas wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze specialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Sint-Gillis-Waas over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Sint-Gillis-Waas je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!