Dakwerken in Sint-Gillis-Waas? Schakel de hulp van KDS in

Een oud dak vernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Sint-Gillis-Waas, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Sint-Gillis-Waas

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Sint-Gillis-Waas steeds in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. Met onze dakwerken in Sint-Gillis-Waas dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Sint-Gillis-Waas wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Sint-Gillis-Waas over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Sint-Gillis-Waas je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!