Reken op KDS voor dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een nagelnieuw dak plaatsen of een versleten dak renoveren? Het is een klus van formaat. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

dakrenovatie

Meer info? Neem contact op!

Een team van experten voor jouw dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde zijn dus zeker en vast in goede handen.

Onze aanpak

Wie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Laat het over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?