Reken op KDS voor dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een spiksplinternieuw dak plaatsen of een oud dak hernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakrenovatie

Jouw dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde in goede handen zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Onze aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak met een van onze experts, kan je hen je idee voorleggen. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Sint-Gillis-bij-Dendermonde je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?