Dakwerken groot of klein in Sinaai-Waas? Klop aan bij KDS

Wil je graag een fonkelnieuw dak plaatsen of je versleten dak vernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Sinaai-Waas – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Sinaai-Waas over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Sinaai-Waas in goede handen zijn.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Sinaai-Waas. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Onze aanpak

Wie in Sinaai-Waas dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Sinaai-Waas over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Sinaai-Waas verwezenlijken we graag. Nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Je mag altijd enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!