KDS realiseert jouw dakwerken in Schellebelle

Van plan een gloednieuw dak te leggen of een verouderd dak te vernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Schellebelle voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

kds renovatie dak

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Schellebelle

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is snel gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Schellebelle in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Schellebelle. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Stappenplan

Dakwerken in Schellebelle laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Schellebelle? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Schellebelle je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?