KDS realiseert jouw dakwerken in Schellebelle

Zou je graag een gloednieuw dak leggen of je verouderd dak hernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke dakwerken in Schellebelle je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Schellebelle. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

kds renovatie dak

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Schellebelle

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Schellebelle altijd in goede handen.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken in Schellebelle laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Schellebelle

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Schellebelle je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. We zien elkaar gauw!