KDS realiseert jouw dakwerken in Schellebelle

Graag een nagelnieuw dak plaatsen of een oud dak hernieuwen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. Wat voor dakwerken in Schellebelle je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op met ons.

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Schellebelle ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Schellebelle

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Schellebelle steevast in goede handen.

Zo gaan we te werk

Wie in Schellebelle dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Schellebelle? Laat het over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Schellebelle verwezenlijken we graag. Nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot rap?