Hulp nodig voor dakwerken in Schelle?

Wil je graag een nagelnieuw dak leggen of je verouderd dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Schelle – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Schelle ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

kds renovatie dak

Meer weten? Neem contact met ons op.

Jouw dakwerken in Schelle, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste consequenties hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Schelle in goede handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Schelle, daar begin je niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Schelle over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Schelle je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Je mag steeds enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!