Hulp nodig voor dakwerken in Schelle?

Zou je graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of je oud dak hernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Schelle uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Jouw dakwerken in Schelle, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Schelle steevast in goed handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Schelle. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Schelle, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Schelle over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Schelle realiseren we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Hopelijk tot rap!