Hulp nodig voor dakwerken in Schelle?

Graag een fonkelnieuw dak plaatsen of een verouderd dak renoveren? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Schelle uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Schelle ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze specialisten in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

dakrenovatie

Meer weten? Contacteer ons!

Laat je dakwerken in Schelle over aan een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Schelle altijd in goede handen.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Schelle, je begint er niet klakkeloos aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Schelle over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Schelle verwezenlijken we graag. Nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!