KDS realiseert alle dakwerken in Rupelmonde

Van plan een gloednieuw dak te leggen of een afgeleefd dak te hernieuwen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Welke dakwerken in Rupelmonde je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Jouw dakwerken in Rupelmonde, uitgevoerd door een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Rupelmonde steevast in goede handen zijn.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Met onze dakwerken in Rupelmonde dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Rupelmonde wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze specialisten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Rupelmonde

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Rupelmonde verwezenlijken we graag. Heb je nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Je mag altijd enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap?