KDS is er voor je dakwerken in Ruisbroek

Een afgeleefd dak hernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Het is een klus van formaat. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Wat voor dakwerken in Ruisbroek je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Ruisbroek

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Ruisbroek in goede handen zijn.

dakrenovatie

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Ruisbroek ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Ruisbroek wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze vakspecialisten en legt hen jouw idee voor. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Ruisbroek ? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Ruisbroek je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?