KDS is er voor je dakwerken in Ruisbroek

Graag een spiksplinternieuw dak leggen of een verouderd dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Wat voor dakwerken in Ruisbroek je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Ruisbroek . Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Ruisbroek

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en dat kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Ruisbroek altijd in goed handen zijn.

Hoe we te werk gaan

Wie in Ruisbroek dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Ruisbroek over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Ruisbroek verwezenlijken we graag. Heb je nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Je mag steeds enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons