KDS is er voor je dakwerken in Ruisbroek

Zou je graag een fonkelnieuw dak leggen of je versleten dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Welke dakwerken in Ruisbroek je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Ruisbroek . Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

dakrenovatie

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Ruisbroek

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Ruisbroek steeds in goede handen zijn.

Zo gaan we te werk

Dakwerken laten uitvoeren in Ruisbroek , je begint er niet zomaar aan. KDS hanteert een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Ruisbroek ? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Ruisbroek verwezenlijken we graag. Heb je nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort!