Voor dakwerken in Reet, reken je op de hulp van KDS

Een afgeleefd dak renoveren of een fonkelnieuw dak plaatsen? Het is een klus van formaat. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Reet voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Een team van experten voor jouw dakwerken in Reet

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Reet steeds in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Reet dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Plan van aanpak

Dakwerken in Reet laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Reet? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Reet je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Je mag altijd enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw!