Voor dakwerken in Reet, reken je op de hulp van KDS

Een oud dak renoveren of een spiksplinternieuw dak leggen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. Welke dakwerken in Reet je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact op!

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. We dragen er met onze dakwerken in Reet ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Reet

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Reet in goede handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Reet, daar begin je niet zomaar aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Reet

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Reet je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort?