Reken op KDS voor dakwerken in Overmere

Een verouderd dak vernieuwen of een spiksplinternieuw dak leggen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Overmere, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Overmere ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

kds renovatie dak

Jouw dakwerken in Overmere, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Overmere steeds in goede handen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken in Overmere laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experts. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Overmere? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Overmere je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!