Reken op KDS voor dakwerken in Overmere

Een afgeleefd dak vernieuwen of een gloednieuw dak plaatsen? Het is een hele klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Overmere voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Overmere ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakrenovatie

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Overmere

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je dakwerken in Overmere zijn dus zeker en vast in goede handen.

Hoe we te werk gaan

Wie dakwerken in Overmere wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Overmere over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Overmere je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort?