Reken op KDS voor dakwerken in Overmere

Zou je graag een spiksplinternieuw dak leggen of je afgeleefd dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Overmere, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. We dragen er met onze dakwerken in Overmere ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakkapel

Meer weten? Contacteer ons!

Laat je dakwerken in Overmere over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en dat kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Overmere steevast in goed handen zijn.

Zo gaan we te werk

Wie dakwerken in Overmere wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Overmere

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Overmere verwezenlijken we graag. Nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?