KDS voor al jouw dakwerken in Oudegem

Zou je graag een nagelnieuw dak plaatsen of je versleten dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Jouw dakwerken in Oudegem – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Oudegem ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Oudegem

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Oudegem steeds in goede handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Oudegem, je begint er niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Oudegem? Laat het over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Oudegem verwezenlijken we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot gauw!