KDS voor al jouw dakwerken in Oudegem

Een versleten dak vernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Oudegem voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Oudegem

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je dakwerken in Oudegem zijn dus zeker en vast in goede handen.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Oudegem. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Meer weten? Neem contact op met ons.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Oudegem laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze vakspecialisten en legt hen jouw idee voor. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Oudegem

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Oudegem verwezenlijken we graag. Heb je nog twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?