KDS voor al jouw dakwerken in Oudegem

Zou je graag een spiksplinternieuw dak leggen of je versleten dak vernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Oudegem voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Oudegem

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Oudegem in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Oudegem ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Meer weten? Neem contact op!

Onze aanpak

Wie in Oudegem dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Oudegem? Laat het over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Oudegem je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar gauw!