Dakwerken groot of klein in Oppuurs? Klop aan bij KDS

Van plan een gloednieuw dak te leggen of een versleten dak te hernieuwen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Oppuurs uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Met onze dakwerken in Oppuurs dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

kds renovatie dak

Laat je dakwerken in Oppuurs over aan een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is al gauw gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Oppuurs in goede handen zijn.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe we te werk gaan

Wie in Oppuurs dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experts. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Oppuurs over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Oppuurs je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!