Dakwerken groot of klein in Oppuurs? Klop aan bij KDS

Zou je graag een spiksplinternieuw dak leggen of je oud dak hernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Oppuurs uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

kds renovatie dak

Een team van experten voor jouw dakwerken in Oppuurs

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Oppuurs steevast in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Oppuurs ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken laten uitvoeren in Oppuurs, je begint er niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je maakt een afspraak met onze vakspecialisten en legt hen jouw idee voor. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Oppuurs

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Oppuurs je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?