Dakwerken groot of klein in Oppuurs? Klop aan bij KDS

Zou je graag een spiksplinternieuw dak leggen of je verouderd dak renoveren? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Wat voor dakwerken in Oppuurs je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Oppuurs. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

dakkapel

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Oppuurs

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Oppuurs altijd in goed handen zijn.

Meer info? Neem contact op!

Hoe we te werk gaan

Dakwerken in Oppuurs laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Oppuurs? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Oppuurs verwezenlijken we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel?