Dakwerken groot of klein in Oppuurs? Klop aan bij KDS

Van plan een nagelnieuw dak te leggen of een oud dak te renoveren? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Oppuurs voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook mag zijn, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Oppuurs. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Oppuurs over aan een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Oppuurs steeds in goed handen zijn.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Plan van aanpak

Dakwerken in Oppuurs laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Oppuurs over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Oppuurs je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons