KDS realiseert jouw dakwerken in Oostakker

Wil je graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of je oud dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Oostakker voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Oostakker over aan een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Oostakker in goede handen zijn.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Oostakker ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Plan van aanpak

Dakwerken in Oostakker laten uitvoeren, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Oostakker

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Oostakker verwezenlijken we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!