KDS realiseert jouw dakwerken in Oostakker

Graag een gloednieuw dak leggen of een oud dak hernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Oostakker voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Oostakker. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

kds renovatie dak

Meer weten? Contacteer ons!

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Oostakker

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Oostakker steevast in goede handen zijn.

Hoe we te werk gaan

Wie in Oostakker dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experts. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Oostakker

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Oostakker verwezenlijken we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap!