KDS realiseert jouw dakwerken in Oostakker

Een nagelnieuw dak plaatsen of een verouderd dak renoveren? Het is een klus van formaat. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Oostakker voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Jouw dakwerken in Oostakker, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Oostakker steeds in goede handen.

kds renovatie dak

Meer weten? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. Met onze dakwerken in Oostakker dragen we er ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Plan van aanpak

Dakwerken in Oostakker laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Oostakker? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Oostakker je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap!