KDS realiseert jouw dakwerken in Oostakker

Een spiksplinternieuw dak leggen of een afgeleefd dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Wat voor dakwerken in Oostakker je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Oostakker

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Oostakker in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. Met onze dakwerken in Oostakker dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Onze aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Oostakker, je begint er niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Oostakker? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Oostakker realiseren we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?