KDS realiseert alle dakwerken in Moerzeke

Graag een gloednieuw dak plaatsen of een afgeleefd dak renoveren? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Moerzeke, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Met onze dakwerken in Moerzeke dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

dakrenovatie

Jouw dakwerken in Moerzeke, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Moerzeke steevast in goede handen zijn.

Meer weten? Contacteer ons!

Plan van aanpak

Dakwerken in Moerzeke laten uitvoeren, je begint er niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze specialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Moerzeke? Laat het over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Moerzeke je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel!