KDS realiseert alle dakwerken in Moerzeke

Zou je graag een nagelnieuw dak leggen of je afgeleefd dak renoveren? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Welke dakwerken in Moerzeke je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Moerzeke

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Moerzeke in goede handen zijn.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Moerzeke. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe we te werk gaan

Wie in Moerzeke dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze vakspecialisten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Moerzeke over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Moerzeke je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel?