KDS is er voor je dakwerken in Moerbeke-Waas

Van plan een fonkelnieuw dak te leggen of een oud dak te vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Moerbeke-Waas voeren we uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Moerbeke-Waas. Oog voor detail hebben onze specialisten in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Moerbeke-Waas over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Moerbeke-Waas steevast in goede handen zijn.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Moerbeke-Waas wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Moerbeke-Waas over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Moerbeke-Waas verwezenlijken we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. We zien elkaar gauw!