KDS is er voor je dakwerken in Moerbeke-Waas

Wil je graag een nagelnieuw dak plaatsen of je verouderd dak renoveren? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Moerbeke-Waas voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Moerbeke-Waas

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Moerbeke-Waas in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Moerbeke-Waas ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Stappenplan

Wie dakwerken in Moerbeke-Waas wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Moerbeke-Waas

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Moerbeke-Waas realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?