Voor dakwerken in Mendonk, reken je op de hulp van KDS

Van plan een fonkelnieuw dak te leggen of een oud dak te renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Mendonk voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Jouw dakwerken in Mendonk, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Mendonk altijd in goede handen.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Mendonk. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Mendonk, je begint er niet zomaar aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Mendonk? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Mendonk je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot rap!