Voor dakwerken in Mendonk, reken je op de hulp van KDS

Graag een fonkelnieuw dak plaatsen of een oud dak vernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Mendonk voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact op!

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Mendonk. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Laat je dakwerken in Mendonk over aan een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke consequenties hebben voor je bouw. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Mendonk in goede handen zijn.

Zo gaan we te werk

Dakwerken laten uitvoeren in Mendonk, daar begin je niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Mendonk over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Mendonk realiseren we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!