Dakwerken in Melsele? Schakel de hulp van KDS in

Graag een nagelnieuw dak plaatsen of een versleten dak renoveren? Het is geen kleine klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Melsele voeren we uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Melsele. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

kds renovatie dak

Jouw dakwerken in Melsele, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Melsele in goede handen zijn.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Melsele laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Melsele over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Melsele je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Je mag steeds enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort!