Dakwerken in Melsele? Schakel de hulp van KDS in

Een verouderd dak hernieuwen of een fonkelnieuw dak leggen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. Wat voor dakwerken in Melsele je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op!

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. Met onze dakwerken in Melsele dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Jouw dakwerken in Melsele, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Melsele in goede handen zijn.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Melsele laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Melsele? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Melsele je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!