Dakwerken in Melsele? Schakel de hulp van KDS in

Een gloednieuw dak plaatsen of een verouderd dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Melsele uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Melsele

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is snel gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Melsele altijd in goede handen.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Melsele dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Meer info? Neem contact op!

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Melsele, je begint er niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Melsele? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Melsele verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort!