Reken op KDS voor dakwerken in Meerdonk

Zou je graag een fonkelnieuw dak leggen of je verouderd dak vernieuwen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Meerdonk voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact op!

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Meerdonk over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Meerdonk steeds in goed handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Meerdonk. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Meerdonk wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experts. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Meerdonk? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Meerdonk je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort!