Reken op KDS voor dakwerken in Meerdonk

Een gloednieuw dak leggen of een verouderd dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Meerdonk voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Meerdonk over aan een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Meerdonk steeds in goede handen zijn.

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Meerdonk. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Meer info? Neem contact op!

Plan van aanpak

Dakwerken in Meerdonk laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze vakspecialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Meerdonk? Laat het over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Meerdonk realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort!