KDS voor al jouw dakwerken in Mariekerke

Van plan een spiksplinternieuw dak te plaatsen of een versleten dak te hernieuwen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Wat voor dakwerken in Mariekerke je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Mariekerke over aan een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Mariekerke steevast in goede handen.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Mariekerke . Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken laten uitvoeren in Mariekerke , daar begin je niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Mariekerke ? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Mariekerke realiseren we graag. Twijfel je nog? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?