KDS voor al jouw dakwerken in Mariekerke

Graag een gloednieuw dak plaatsen of een versleten dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Mariekerke , wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op!

dakkapel

Een team van experten voor jouw dakwerken in Mariekerke

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Mariekerke steeds in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Met onze dakwerken in Mariekerke dragen we er ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Hoe we te werk gaan

Wie in Mariekerke dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Mariekerke ? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Mariekerke je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!