Dakwerken groot of klein in Lokeren? Klop aan bij KDS

Zou je graag een fonkelnieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Lokeren – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Jouw dakwerken in Lokeren, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende goot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Lokeren altijd in goede handen zijn.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Met onze dakwerken in Lokeren dragen we er ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Meer info? Neem contact op!

Plan van aanpak

Dakwerken in Lokeren laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Lokeren? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Lokeren je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw!