Dakwerken groot of klein in Lokeren? Klop aan bij KDS

Van plan een nagelnieuw dak te leggen of een verouderd dak te hernieuwen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Lokeren, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Meer weten? Contacteer ons!

kds renovatie dak

Een team van experten voor jouw dakwerken in Lokeren

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Lokeren steeds in goed handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Lokeren. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Plan van aanpak

Dakwerken in Lokeren laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Lokeren

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Lokeren realiseren we graag. Twijfel je nog? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot rap?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons