KDS realiseert jouw dakwerken in Lochristi

Wil je graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of je oud dak vernieuwen? Het is een klus van formaat. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Lochristi voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Lochristi

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Lochristi in goede handen zijn.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Lochristi ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Meer weten? Neem contact op met ons.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Lochristi, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Lochristi over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Lochristi je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Hopelijk tot rap!