Hulp nodig voor dakwerken in Lillo?

Wil je graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak vernieuwen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Lillo – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer info? Neem contact op!

dakrenovatie

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Lillo

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Lillo steeds in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Daar dragen we met onze dakwerken in Lillo ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken laten uitvoeren in Lillo, je begint er niet zomaar aan. Om alles netjes en georganiseerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Lillo? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Lillo realiseren we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel!