KDS realiseert alle dakwerken in Lebbeke

Een nagelnieuw dak leggen of een versleten dak renoveren? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Lebbeke – welke dan ook – voeren we graag uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Met onze dakwerken in Lebbeke dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Lebbeke

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je dakwerken in Lebbeke zijn dus zeker en vast in goede handen.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Lebbeke, je begint er niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Lebbeke? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Lebbeke je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons