KDS realiseert alle dakwerken in Lebbeke

Van plan een gloednieuw dak te plaatsen of een versleten dak te renoveren? Het is een klus van formaat. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Lebbeke voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Wat jouw project ook mag zijn, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Lebbeke

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke consequenties hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Lebbeke in goede handen zijn.

dakkapel

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Lebbeke. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken laten uitvoeren in Lebbeke, je begint er niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experten en legt hen jouw idee voor. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Lebbeke over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Lebbeke je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?