KDS is er voor je dakwerken in Laarne

Een verouderd dak renoveren of een spiksplinternieuw dak plaatsen? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Laarne – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Laarne. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

kds renovatie dak

Een team van experten voor jouw dakwerken in Laarne

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Laarne in goede handen zijn.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Zo gaan we te werk

Wie in Laarne dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Laarne

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Laarne realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap!