KDS is er voor je dakwerken in Laarne

Wil je graag een nagelnieuw dak leggen of je verouderd dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Laarne – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Laarne

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je dakwerken in Laarne zijn dus zeker en vast in goede handen.

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Laarne. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Meer info? Neem contact op!

Onze aanpak

Dakwerken in Laarne laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experten. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Laarne over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Laarne realiseren we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap?