KDS is er voor je dakwerken in Laarne

Een fonkelnieuw dak plaatsen of een oud dak renoveren? Het is een klus van formaat. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Laarne uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Laarne

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Laarne steeds in goede handen zijn.

dakkapel

Meer weten? Contacteer ons!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Laarne ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Laarne, daar begin je niet zomaar aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Laarne? Laat het over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Laarne realiseren we graag. Twijfel je nog? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?