Dakwerken in Klein-Sinaai? Schakel de hulp van KDS in

Van plan een nagelnieuw dak te leggen of een verouderd dak te hernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Klein-Sinaai uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Klein-Sinaai ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Laat je dakwerken in Klein-Sinaai over aan een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Klein-Sinaai altijd in goed handen zijn.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Klein-Sinaai, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Klein-Sinaai over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Klein-Sinaai realiseren we graag. Nog twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons