Dakwerken in Klein-Sinaai? Schakel de hulp van KDS in

Graag een fonkelnieuw dak plaatsen of een verouderd dak renoveren? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Wat voor dakwerken in Klein-Sinaai je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Klein-Sinaai

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Klein-Sinaai in goede handen zijn.

dakkapel

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. We dragen er met onze dakwerken in Klein-Sinaai ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Plan van aanpak

Wie in Klein-Sinaai dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Klein-Sinaai

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Klein-Sinaai je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel?