Reken op KDS voor dakwerken in Kieldrecht

Een nagelnieuw dak plaatsen of een oud dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Wat voor dakwerken in Kieldrecht je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Kieldrecht

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Kieldrecht in goede handen zijn.

dakrenovatie

Meer weten? Contacteer ons!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Kieldrecht . Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Stappenplan

Dakwerken in Kieldrecht laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Kieldrecht

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Kieldrecht je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar snel!