Reken op KDS voor dakwerken in Kieldrecht

Een gloednieuw dak leggen of een verouderd dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Kieldrecht , wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Kieldrecht . Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Kieldrecht

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Kieldrecht in goede handen zijn.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Kieldrecht , je begint er niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Kieldrecht

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Kieldrecht je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Heb je nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw!