Reken op KDS voor dakwerken in Kieldrecht

Een spiksplinternieuw dak plaatsen of een afgeleefd dak hernieuwen? Het is een klus van formaat. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Kieldrecht – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Een team van experten voor jouw dakwerken in Kieldrecht

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Kieldrecht altijd in goed handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. Met onze dakwerken in Kieldrecht dragen we er ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Kieldrecht wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Je maakt een afspraak met onze specialisten en legt hen jouw idee voor. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Kieldrecht

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Kieldrecht je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!