KDS voor al jouw dakwerken in Kemzeke

Wil je graag een fonkelnieuw dak plaatsen of je oud dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Wat voor dakwerken in Kemzeke je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Kemzeke dragen we er ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Kemzeke over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Kemzeke steevast in goede handen.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Zo gaan we te werk

Wie dakwerken in Kemzeke wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Kemzeke? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Kemzeke verwezenlijken we graag. Heb je nog twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Je mag steeds enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons