KDS voor al jouw dakwerken in Kemzeke

Graag een fonkelnieuw dak leggen of een verouderd dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Welke dakwerken in Kemzeke je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Kemzeke

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een klein foutje is snel gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Kemzeke in goede handen zijn.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Kemzeke dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken laten uitvoeren in Kemzeke, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze vakspecialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Kemzeke? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Kemzeke realiseren we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!