KDS voor al jouw dakwerken in Kemzeke

Van plan een spiksplinternieuw dak te leggen of een oud dak te vernieuwen? Het is een klus van formaat. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. Wat voor dakwerken in Kemzeke je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Kemzeke. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

kds renovatie dak

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Kemzeke

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Kemzeke in goede handen zijn.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Kemzeke wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je maakt een afspraak met onze specialisten en legt hen jouw idee voor. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Kemzeke

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Kemzeke je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?