Dakwerken groot of klein in Kapellen ? Klop aan bij KDS

Graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of een verouderd dak hernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. We voeren alle soorten dakwerken in Kapellen uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Kapellen

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste consequenties hebben voor je bouw. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Kapellen steeds in goed handen zijn.

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Kapellen ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Zo gaan we te werk

Wie in Kapellen dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak met een van onze vakspecialisten, kan je hen je idee voorleggen. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Kapellen

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Kapellen je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel?