Dakwerken groot of klein in Kapellen ? Klop aan bij KDS

Een gloednieuw dak plaatsen of een afgeleefd dak hernieuwen? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Kapellen , wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Kapellen

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Kapellen steeds in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Kapellen . Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Stappenplan

Wie in Kapellen dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Kapellen

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Kapellen je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons