KDS realiseert jouw dakwerken in Kalmthout

Een oud dak hernieuwen of een spiksplinternieuw dak plaatsen? Het is een klus van formaat. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Kalmthout, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer weten? Neem contact op!

dakrenovatie

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Kalmthout

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je dakwerken in Kalmthout zijn dus zeker en vast in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. Met onze dakwerken in Kalmthout dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Plan van aanpak

Wie in Kalmthout dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Kalmthout

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Kalmthout je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?