KDS realiseert jouw dakwerken in Kalmthout

Een gloednieuw dak leggen of een versleten dak renoveren? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Kalmthout, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Een team van experten voor jouw dakwerken in Kalmthout

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is al gauw gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Kalmthout in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Kalmthout. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Kalmthout wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Kalmthout over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Kalmthout je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!