KDS realiseert jouw dakwerken in Kalmthout

Graag een nagelnieuw dak leggen of een versleten dak vernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Kalmthout, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Met onze dakwerken in Kalmthout dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact op met ons.

Laat je dakwerken in Kalmthout over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en dat kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Kalmthout steevast in goed handen zijn.

Stappenplan

Wie in Kalmthout dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experts. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Kalmthout over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Kalmthout je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?