KDS realiseert jouw dakwerken in Kalmthout

Van plan een nagelnieuw dak te leggen of een versleten dak te hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Kalmthout voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Kalmthout

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende goot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je dakwerken in Kalmthout zijn dus zeker en vast in goede handen.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Kalmthout ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Kalmthout wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze vakspecialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Kalmthout over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Kalmthout je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort?