KDS realiseert jouw dakwerken in Kalmthout

Van plan een fonkelnieuw dak te leggen of een oud dak te renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Kalmthout voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Meer weten? Contacteer ons!

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Kalmthout ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze specialisten in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Jouw dakwerken in Kalmthout, uitgevoerd door een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een klein foutje is snel gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Kalmthout altijd in goede handen.

Plan van aanpak

Dakwerken in Kalmthout laten uitvoeren, je begint er niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experts. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Kalmthout

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Kalmthout verwezenlijken we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!