Hulp nodig voor dakwerken in Kallo?

Graag een fonkelnieuw dak plaatsen of een afgeleefd dak hernieuwen? Het is een hele klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Wat voor dakwerken in Kallo je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Kallo. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

kds renovatie dak

Meer weten? Neem contact met ons op.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Kallo

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Kallo in goede handen zijn.

Onze aanpak

Wie in Kallo dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experten. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Kallo? Laat het over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Kallo realiseren we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?