Hulp nodig voor dakwerken in Kallo?

Graag een fonkelnieuw dak leggen of een verouderd dak vernieuwen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Kallo uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Kallo

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Kallo steeds in goede handen.

kds renovatie dak

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Met onze dakwerken in Kallo dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Kallo laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak met een van onze experten, kan je hen je idee voorleggen. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Kallo

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Kallo je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons