KDS realiseert alle dakwerken in Kalken

Graag een spiksplinternieuw dak leggen of een afgeleefd dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke dakwerken in Kalken je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. Met onze dakwerken in Kalken dragen we er ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakkapel

Laat je dakwerken in Kalken over aan een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Kalken steevast in goede handen zijn.

Meer weten? Contacteer ons!

Hoe we te werk gaan

Wie dakwerken in Kalken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak met een van onze experts, kan je hen je idee voorleggen. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Kalken? Laat het over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Welke dakwerken in Kalken je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap!