KDS realiseert alle dakwerken in Kalken

Graag een nagelnieuw dak leggen of een verouderd dak vernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Welke dakwerken in Kalken je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Een team van experten voor jouw dakwerken in Kalken

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Kalken steevast in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Kalken. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Plan van aanpak

Dakwerken in Kalken laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Kalken

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Kalken realiseren we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot rap!