KDS is er voor je dakwerken in Hoevenen

Een fonkelnieuw dak leggen of een verouderd dak hernieuwen? Het is een klus van formaat. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Welke dakwerken in Hoevenen je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Hoevenen ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

kds renovatie dak

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Laat je dakwerken in Hoevenen over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Hoevenen in goede handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken in Hoevenen laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Hoevenen over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Hoevenen realiseren we graag. Twijfel je nog? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Je mag steeds enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?