KDS is er voor je dakwerken in Hoevenen

Zou je graag een fonkelnieuw dak leggen of je afgeleefd dak hernieuwen? Het is een klus van formaat. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Hoevenen voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op!

kds renovatie dak

Een team van experten voor jouw dakwerken in Hoevenen

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is al snel gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Hoevenen altijd in goed handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. We dragen er met onze dakwerken in Hoevenen ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Hoevenen laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Hoevenen? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Hoevenen realiseren we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar snel!