Voor dakwerken in Hoboken, reken je op de hulp van KDS

Een afgeleefd dak hernieuwen of een nagelnieuw dak plaatsen? Het is een werkje van lange adem. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Hoboken voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Met onze dakwerken in Hoboken dragen we er ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakkapel

Laat je dakwerken in Hoboken over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Hoboken in goede handen zijn.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Hoboken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Hoboken over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Hoboken je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort?