Voor dakwerken in Hoboken, reken je op de hulp van KDS

Een fonkelnieuw dak plaatsen of een versleten dak renoveren? Het is geen kleine klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Hoboken, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Hoboken. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

kds renovatie dak

Laat je dakwerken in Hoboken over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste consequenties hebben voor je bouw. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Hoboken in goede handen zijn.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Onze aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Hoboken, daar begin je niet klakkeloos aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Hoboken

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Hoboken je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!