Voor dakwerken in Hoboken, reken je op de hulp van KDS

Graag een nagelnieuw dak leggen of een versleten dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Hoboken voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact op met ons.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Hoboken. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Laat je dakwerken in Hoboken over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Hoboken steevast in goede handen.

Hoe we te werk gaan

Wie in Hoboken dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze vakspecialisten en legt hen jouw idee voor. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Hoboken? Laat het over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Welke dakwerken in Hoboken je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort?