Voor dakwerken in Hoboken, reken je op de hulp van KDS

Zou je graag een gloednieuw dak leggen of je afgeleefd dak renoveren? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Hoboken uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. Met onze dakwerken in Hoboken dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Jouw dakwerken in Hoboken, uitgevoerd door een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke consequenties hebben voor je bouw. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Hoboken steeds in goed handen zijn.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Hoboken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je maakt een afspraak met onze specialisten en legt hen jouw idee voor. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Hoboken? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Hoboken realiseren we graag. Heb je nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap!