Voor dakwerken in Hoboken, reken je op de hulp van KDS

Wil je graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of je oud dak renoveren? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. Welke dakwerken in Hoboken je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Jouw dakwerken in Hoboken, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Hoboken in goede handen zijn.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Met onze dakwerken in Hoboken dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Stappenplan

Wie in Hoboken dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Hoboken? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Hoboken je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons