Dakwerken in Hingene? Schakel de hulp van KDS in

Een oud dak renoveren of een spiksplinternieuw dak plaatsen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Wat voor dakwerken in Hingene je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Hingene. Oog voor detail hebben onze specialisten in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Hingene

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Hingene steeds in goed handen zijn.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Hingene wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Hingene over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Hingene realiseren we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?