Dakwerken in Hingene? Schakel de hulp van KDS in

Een afgeleefd dak renoveren of een nagelnieuw dak leggen? Het is een hele klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Jouw dakwerken in Hingene – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Met onze dakwerken in Hingene dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakkapel

Laat je dakwerken in Hingene over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Hingene in goede handen zijn.

Meer info? Neem contact op!

Onze aanpak

Wie in Hingene dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Hingene

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Hingene je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!