Dakwerken in Hingene? Schakel de hulp van KDS in

Van plan een spiksplinternieuw dak te plaatsen of een oud dak te renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke dakwerken in Hingene je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Hingene. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact op met ons.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Hingene

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Hingene steeds in goed handen zijn.

Plan van aanpak

Wie in Hingene dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Hingene? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Hingene verwezenlijken we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel?