KDS voor al jouw dakwerken in Hemiksem

Zou je graag een fonkelnieuw dak leggen of je afgeleefd dak renoveren? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Jouw dakwerken in Hemiksem – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Hemiksem ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakkapel

Meer weten? Neem contact op!

Laat je dakwerken in Hemiksem over aan een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Hemiksem in goede handen zijn.

Hoe we te werk gaan

Wie in Hemiksem dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Hemiksem over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Hemiksem je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!