KDS voor al jouw dakwerken in Hemiksem

Wil je graag een gloednieuw dak plaatsen of je oud dak vernieuwen? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Hemiksem uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Hemiksem over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Hemiksem altijd in goede handen.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Met onze dakwerken in Hemiksem dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Meer info? Neem contact op!

Hoe we te werk gaan

Dakwerken in Hemiksem laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Hemiksem over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Hemiksem je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot snel!