Dakwerken groot of klein in Hamme ? Klop aan bij KDS

Zou je graag een spiksplinternieuw dak leggen of je versleten dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Hamme uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Hamme . Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

dakrenovatie

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Jouw dakwerken in Hamme , uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je dakwerken in Hamme zijn dus zeker en vast in goede handen.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Hamme laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Hamme

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Welke dakwerken in Hamme je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar snel!