Dakwerken groot of klein in Hamme ? Klop aan bij KDS

Zou je graag een spiksplinternieuw dak leggen of je verouderd dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Hamme , wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Hamme

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je dakwerken in Hamme zijn dus zeker en vast in goede handen.

kds renovatie dak

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Hamme dragen we er ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Onze aanpak

Wie in Hamme dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experts. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Hamme over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Hamme realiseren we graag. Heb je nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Je mag steeds enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons