KDS realiseert jouw dakwerken in Haasdonk

Zou je graag een gloednieuw dak leggen of je verouderd dak renoveren? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Wat voor dakwerken in Haasdonk je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Haasdonk

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is al rap gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Haasdonk in goede handen zijn.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Met onze dakwerken in Haasdonk dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Haasdonk, je begint er niet klakkeloos aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Haasdonk

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Haasdonk realiseren we graag. Twijfel je nog? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Je mag altijd enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar snel!