KDS realiseert jouw dakwerken in Haasdonk

Zou je graag een spiksplinternieuw dak plaatsen of je versleten dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Haasdonk uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Jouw dakwerken in Haasdonk, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Haasdonk in goede handen zijn.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact op met ons.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. Met onze dakwerken in Haasdonk dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Plan van aanpak

Dakwerken in Haasdonk laten uitvoeren, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Haasdonk

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Haasdonk je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!