KDS realiseert jouw dakwerken in Haasdonk

Een verouderd dak vernieuwen of een fonkelnieuw dak leggen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Jouw dakwerken in Haasdonk – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer weten? Neem contact op!

kds renovatie dak

Laat je dakwerken in Haasdonk over aan een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Haasdonk steeds in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Haasdonk dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Zo gaan we te werk

Wie in Haasdonk dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Haasdonk? Laat het over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Haasdonk verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Je mag steevast enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons