Hulp nodig voor dakwerken in Grembergen?

Zou je graag een nagelnieuw dak plaatsen of je verouderd dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Jouw dakwerken in Grembergen – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op!

kds renovatie dak

Jouw dakwerken in Grembergen, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en dat kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Grembergen steeds in goede handen.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Met onze dakwerken in Grembergen dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Onze aanpak

Wie in Grembergen dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Grembergen over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Grembergen je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw!