Hulp nodig voor dakwerken in Grembergen?

Graag een nagelnieuw dak plaatsen of een oud dak vernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Grembergen voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Grembergen

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Grembergen in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Met onze dakwerken in Grembergen dragen we er ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Plan van aanpak

Wie in Grembergen dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Grembergen? Laat het over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Grembergen verwezenlijken we graag. Heb je nog twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?