Hulp nodig voor dakwerken in Grembergen?

Van plan een gloednieuw dak te leggen of een versleten dak te vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Grembergen voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Grembergen. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Jouw dakwerken in Grembergen, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is rap gemaakt, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Grembergen in goede handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Grembergen, je begint er niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experts. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Grembergen

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Grembergen je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!