KDS realiseert alle dakwerken in Elversele

Graag een gloednieuw dak leggen of een afgeleefd dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Elversele uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Elversele over aan een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel schadelijke gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je dakwerken in Elversele zijn dus zeker en vast in goede handen.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, duurzaam en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Elversele ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Elversele, je begint er niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Elversele over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Elversele verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?