Voor dakwerken in Ekeren, reken je op de hulp van KDS

Graag een nagelnieuw dak leggen of een versleten dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Jouw dakwerken in Ekeren – welke dan ook – voeren we graag uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Laat je dakwerken in Ekeren over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Ekeren steeds in goed handen zijn.

dakrenovatie

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Ekeren ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze specialisten in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Zo gaan we te werk

Wie dakwerken in Ekeren wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken momenten komen onze vakmannen langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Ekeren

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Ekeren je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Trek gerust enkele foto’s van de huidige bouwsituatie en neem ze mee. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!