Dakwerken in Doel? Schakel de hulp van KDS in

Een afgeleefd dak vernieuwen of een fonkelnieuw dak leggen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Doel uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Doel

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Doel in goede handen zijn.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact op met ons.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Doel. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Doel wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Doel? Laat het over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Doel realiseren we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Je mag altijd enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel!