Dakwerken in Doel? Schakel de hulp van KDS in

Wil je graag een fonkelnieuw dak leggen of je oud dak renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Doel voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact op!

dakkapel

Laat je dakwerken in Doel over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Doel in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Doel dragen we er ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze vakmannen in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken laten uitvoeren in Doel, je begint er niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Doel? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Doel realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!