Dakwerken in Doel? Schakel de hulp van KDS in

Een afgeleefd dak hernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke dakwerken in Doel je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Doel over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Doel altijd in goede handen zijn.

dakkapel

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Doel. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Doel laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Om alles netjes en georganiseerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experts. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Doel over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Doel verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap?