Reken op KDS voor dakwerken in Desteldonk

Van plan een fonkelnieuw dak te plaatsen of een oud dak te hernieuwen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Welke dakwerken in Desteldonk je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Desteldonk. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

kds renovatie dak

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Laat je dakwerken in Desteldonk over aan een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je dakwerken in Desteldonk zijn dus zeker en vast in goede handen.

Stappenplan

Dakwerken in Desteldonk laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Desteldonk

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Desteldonk realiseren we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot gauw!