Reken op KDS voor dakwerken in Desteldonk

Wil je graag een gloednieuw dak leggen of je verouderd dak hernieuwen? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. Jouw dakwerken in Desteldonk – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Desteldonk. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Desteldonk over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en dat kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Desteldonk altijd in goede handen zijn.

Meer weten? Neem contact op met ons.

Hoe we te werk gaan

Wie dakwerken in Desteldonk wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en gestructureerd. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Desteldonk

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Desteldonk je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar gauw!