KDS voor al jouw dakwerken in Destelbergen

Van plan een fonkelnieuw dak te plaatsen of een oud dak te renoveren? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Destelbergen voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Destelbergen over aan een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende goot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Destelbergen steeds in goed handen zijn.

dakrenovatie

Meer weten? Neem contact op met ons.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Destelbergen. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Plan van aanpak

Dakwerken in Destelbergen laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze vakmannen komen langs op de afgesproken momenten en zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Destelbergen

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Destelbergen je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Na afspraak ben je meer dan welkom in onze showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!