Dakwerken groot of klein in Dendermonde? Klop aan bij KDS

Een oud dak hernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Het is een werkje van lange adem. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Dendermonde, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Dendermonde. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Dendermonde

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wil je niet inzitten met deze onaangename scenario’s, dan schakel je simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Dendermonde in goede handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken in Dendermonde laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak kan je dat idee voorleggen aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Dendermonde? Laat het over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Dendermonde realiseren we graag. Zit je nog met bepaalde twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw!