Dakwerken groot of klein in Dendermonde? Klop aan bij KDS

Wil je graag een fonkelnieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak vernieuwen? Het is een hele klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Dendermonde voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook is, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Dendermonde

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Dendermonde in goede handen zijn.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, durabel en veilig is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Dendermonde. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Plan van aanpak

Wie in Dendermonde dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Dendermonde over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Dendermonde je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot snel?