KDS realiseert jouw dakwerken in Denderbelle

Van plan een gloednieuw dak te plaatsen of een versleten dak te hernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Denderbelle voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer weten? Neem contact op!

dakkapel

Jouw dakwerken in Denderbelle, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is al gauw gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Denderbelle in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Denderbelle. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Hoe we te werk gaan

Wie dakwerken in Denderbelle wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Om alles georganiseerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experts. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Denderbelle? Laat het over aan KDS

We werken bij KDS samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Denderbelle realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Je mag altijd enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?