KDS realiseert jouw dakwerken in Denderbelle

Een nagelnieuw dak plaatsen of een verouderd dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Denderbelle, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Denderbelle

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is al snel gemaakt en dat kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Denderbelle steevast in goed handen zijn.

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij met onze dakwerken in Denderbelle. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Meer weten? Neem contact op!

Onze aanpak

Dakwerken in Denderbelle laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Denderbelle over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Denderbelle je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Je mag altijd enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot rap!