KDS realiseert jouw dakwerken in Denderbelle

Graag een fonkelnieuw dak plaatsen of een oud dak hernieuwen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Denderbelle, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook mag zijn, samen realiseren we het – nokvol passie.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Denderbelle

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een klein foutje is snel gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Denderbelle steeds in goed handen zijn.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, comfortabel en veilig is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Denderbelle. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken in Denderbelle laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experts. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Denderbelle

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Denderbelle realiseren we graag. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!