KDS realiseert jouw dakwerken in Denderbelle

Zou je graag een nagelnieuw dak leggen of je afgeleefd dak vernieuwen? Het is een werkje van lange adem. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Denderbelle voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, samen verwezenlijken we het – nokvol passie!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. Daar dragen we ons steentje aan bij met onze dakwerken in Denderbelle. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Denderbelle over aan een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Denderbelle altijd in goede handen.

Meer weten? Neem contact op!

Onze aanpak

Wie in Denderbelle dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles netjes en georganiseerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Denderbelle over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Denderbelle realiseren we graag. Heb je nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!