KDS realiseert alle dakwerken in Burcht

Wil je graag een fonkelnieuw dak plaatsen of je verouderd dak renoveren? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, dan kan je rekenen op de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Burcht voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer info? Neem contact op!

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Burcht. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Burcht

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt en kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Burcht in goede handen zijn.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Burcht wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Burcht

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Burcht verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons