KDS realiseert alle dakwerken in Burcht

Een oud dak hernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Burcht voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

kds renovatie dak

Jouw dakwerken in Burcht, uitgevoerd door een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Burcht in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Burcht ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Onze aanpak

Wie dakwerken in Burcht wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Burcht

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Welke dakwerken in Burcht je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!