KDS realiseert alle dakwerken in Burcht

Een nagelnieuw dak leggen of een versleten dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Burcht voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Met onze dakwerken in Burcht dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakrenovatie

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Burcht

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een fout maken is menselijk, maar dat kan wel nefaste gevolgen hebben voor je bouw. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Burcht altijd in goed handen zijn.

Onze aanpak

Dakwerken in Burcht laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experts. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet en we bepalen samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Burcht

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Burcht je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. De KDS-experts hebben een antwoord op al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw!