KDS realiseert alle dakwerken in Burcht

Graag een gloednieuw dak plaatsen of een verouderd dak hernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Burcht uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Daar dragen we met onze dakwerken in Burcht ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakkapel

Meer weten? Contacteer ons!

Laat je dakwerken in Burcht over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende goot of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Burcht steevast in goed handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Burcht, je begint er niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles gestructureerd te laten verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Burcht over aan KDS

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Burcht je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Hopelijk tot snel!